Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet elkötelezett amellett, hogy folyamatosan biztosítsa a https://www.lumniczerkorhaz.hu honlap akadálymentes használatát az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvet átültető nemzeti jogszabály (a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény) szerint.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.lumniczerkorhaz.hu honlapra vonatkozik.

 

Megfelelőségi státusz

A honlap az alábbiakban felsorolt kivételek mellett megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek:

A 2018. május 25. előtt keletkezett, szkennelt pdf állományok nem felolvashatóak, tekintettel arra, hogy e dokumentumok hitelesítése kézi aláírással történt, és az így keletkezett pdf állományok esetében nem biztosítható, hogy azokat a felolvasó programok értelmezni tudják.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2021. szeptember 13-án készült, a Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet önértékelése alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat az titkarsag[kukac]lumniczerkorhaz.hu címen jelezheti. A visszajelzési mechanizmuson küldött értesítések feldolgozásáért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Tanúsítási és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya felelős. A 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: https://kifu.gov.hu/

Bejelentés alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez, ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől.

Hivatalos Jóváhagyás

Az akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyom:

Kapuvár, 2021. szeptember 13. 

Dr. Benedek Zoltán
            igazgató