Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

Tags

Egynapos sebészet

Egynapos sebészeti ellátás

2007 augusztus 1-től megkezdődött a Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézetben az "Egynapos Sebészet"-i ellátás. (Általános sebészet, általános traumatológia, általános szülészet - nőgyógyászat,  általános szemészet, fül-, orr-, gégészet, ortopédia, urológia, gasztroenteológia)

Egynapos sebészeti adminisztráció tel. száma: 0696 596-518

Tudta Ön ...

Hogy az Egyesült Államokban, a világ elismerten legfejlettebb országában az összes sebészeti beavatkozások több mint 70 százalékát (egyes kórházakban és bizonyos szakmákban akár a 90%-át is) ma már ebben a formában végzik. Ezzel jelenleg csak Nagy Britannia veszi föl a versenyt. Azonban a módszer a kontinentális Európában is terjed, a legfejlettebb nyugat-európai országokban is megközelíti az összes sebészeti eljárás ötven százalékát.

Image
 

Az egynapos sebészet azt jelenti, hogy a beteg, még az altatásban végzett műtétek után is, a műtétet követő 24 órán belül, többnyire pár órás megfigyelés után, a saját lábán, kísérővel hagyja el a klinikát, és a gyógyulás otthonában történik. Ez az ellátási forma az ambuláns és a fekvőbeteg ellátás között helyezkedik el. Előnyei: csekélyebb lelki trauma, gyorsabb gyógyulás, egy napon belül ismét családi körben lábadozhat a beavatkozást követően.

Győr Moson Sopron megyében a Kapuvári Lumniczer S. kórházban van lehetőség a kötelező egészségbiztosítás keretén belül az egynapos beavatkozások igénybevételére a következő szolgáltatási tekintetébenegynap
A felsorolt szakellátások vonatkozásában az egynapos beavatkozást a több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik a Kórház európai szintű, légkondicionált központi műtőjében, előzetesen egyeztetett időpontban. A műtétek között nőgyógyászati beavatkozások (pl.: konizáció), általános műtétek (visszérműtét, sérvműtét, aranyér elleni műtét, orrsövényferdülés elleni műtét, bütyök elleni műtét, kéz és láb kisebb deformitásai), térdízületi tükrözéses műtétek, kisebb urológiai műtétek stb. szerepelnek.
Amennyiben fontosnak tartja a családi kör közelségét, keresse fel szakambulanciánkat, szakorvosaink készséggel adnak felvilágosítást.