Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

online-idopontfoglalas

 2022.július 01–től a kórház www.lumniczerkorhaz.hu weboldalán, a „Járóbeteg Ellátás / Laboratórium” menüpont alatt elérhető az online időpontfoglalás.

A telefonos előjegyzés nem változik, továbbra is hétfőtől-péntekig 11 -12 óra között lehet időpontot kérni a 0696 596-538 -as telefonszámon.

Kép - Illusztráció - billentyűzet

 Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet

2020. évi közbeszerzési terve

AZ EFOP-2.2.0-16-2016-00002 azonosító számú "Gyermek és Ifjúságpszichiátriai, addiktológia és mentálhigiéniés ellátórendszer infrastruktúrális feltételeinek fejlesztése" elnevezésű kiemelt projekt keretében készült betegtájékoztatók és animációs oktatófilmek:

Kerékpáros

EESZT-ről szóló tájékoztató videó - katt ide

TÁJÉKOZTATÓ A SZEMÉLYES ADATOK EESZT-BEN MEGVALÓSULÓ KEZELÉSÉRŐL AZ EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYBEN TÖRTÉNŐ ELLÁTÁS SORÁN-katt ide

Online Lelki Egészség Tanácsadás - katt ide

"Kutatás-fejlesztés és Innováció Magyarországon" című kiadvány

Mozogj minden nap, előzd meg az elhízást! A rendszeres testmozgás jótékonyan hat az egész szervezetre,

ugyanis javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, csökkenti a cukorbetegség kialakulásának a kockázatát, megelőzi az ízületi betegséget és pozitív hatása van az immunrendszerre is.

A projekt a TÁMOP-6.1.3.B-12/1-2013-0001  pályázat keretei között, az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.


 

daganatosMagyarországon rosszindulatú daganatos betegségekben több mint harmincezren halnak meg évente.

A dohányzás, az alkoholfogyasztás, a túlsúly vagy a túlzásba vitt szoláriumozás (KSH) előkelő helyen szerepelhetnek a betegség kialakulásának okai között.

Vedd kezedbe saját egészséged ügyét, és járj rendszeresen szűrővizsgálatokra! Az időben felismert daganatos betegségek nagy része jó eséllyel gyógyítható!

A projekt a TÁMOP-6.1.3.B-12/1-2013-0001  pályázat keretei között, az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.