Egynapos sebészet

egynapos

Egynapos sebészeti ellátás

2007 augusztus 1-től megkezdődött Kapuváron a Lumniczer Sándor Kórház ás Rendelőintézetben az "Egynapos Sebészet"-i ellátás. (Általános sebészet, általános traumatológia, általános szülészet - nőgyógyászat,  általános szemészet, fül-, orr-, gégészet, ortopédia, urológia, gasztroenteológia)

Egynapos sebészeti adminisztráció tel. száma: (96) 596-518

                                                         e-mail címe: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Tudta Ön…

Hogy az Egyesült Államokban, a világ elismerten legfejlettebb országában az összes sebészeti beavatkozások több mint 70 százalékát (egyes kórházakban és bizonyos szakmákban akár a 90%-át is) ma már ebben a formában végzik. Ezzel jelenleg csak Nagy Britannia veszi föl a versenyt. Azonban a módszer a kontinentális Európában is terjed, a legfejlettebb nyugat-európai országokban is megközelíti az összes sebészeti eljárás ötven százalékát.

Az egynapos sebészet azt jelenti, hogy a beteg, még az altatásban végzett műtétek után is, a műtétet követő 24 órán belül, többnyire pár órás megfigyelés után, a saját lábán, kísérővel hagyja el a klinikát, és a gyógyulás otthonában történik. Ez az ellátási forma az ambuláns és a fekvőbeteg ellátás között helyezkedik el. Előnyei: csekélyebb lelki trauma, gyorsabb gyógyulás, egy napon belül ismét családi körben lábadozhat a beavatkozást követően.

Győr Moson Sopron megyében a Kapuvári Lumniczer S. kórházban van lehetőség a kötelező egészségbiztosítás keretén belül az egynapos beavatkozások igénybevételére a következő szolgáltatási tekintetébenegynap
A felsorolt szakellátások vonatkozásában az egynapos beavatkozást a több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik a Kórház európai szintű, légkondicionált központi műtőjében, előzetesen egyeztetett időpontban. A műtétek között nőgyógyászati beavatkozások (pl.: konizáció), általános műtétek (visszérműtét, sérvműtét, aranyér elleni műtét, orrsövényferdülés elleni műtét, bütyök elleni műtét, kéz és láb kisebb deformitásai), térdízületi tükrözéses műtétek, kisebb urológiai műtétek stb. szerepelnek.
Amennyiben fontosnak tartja a családi kör közelségét, keresse fel szakambulanciánkat, szakorvosaink készséggel adnak felvilágosítást.

Rendelési idő változás:

 • dr. Balázs-Fényi László
  Dr. Balázs-Fényi László ideggyógyászati szakrendelése 2018. január 22-én szünetel. Kérem a fentiek szerinti betegirányítást.
 • Diabetológia
  2018. február 16-án és március 9–én a diabetológiai szakrendelés  elmarad. 2018. évben rendelési időpont módosítás: 2018. január 18, február 8, február 22, március 1.  
 • dr. Hofman Erzsébet
  Dr. Hofman Erzsébet belgyógyászati szakrendelése 2018. március 23-án  elmarad.
 • dr. Szántai Judit
  Dr. Szántai Judit fül-orr-gégészeti szakrendelése 2018.január 12-január 20-ig szünetel.
 • dr. Horváth Péter
  Dr. Horváth Péter bőrgyógyászati szakrendelése betegség miatt 2018. 01. 22-én elmarad.  

Írjon a vendégkönyvbe!

vendegkonyvAmyennyiben szeretné megosztani másokkal is véleményét, használja a vendégkönyvet!